BIOnyx Biologische BBQ, Oven en Magnetronreiniger 5L

Artikelcode: Bio025

Neutraliseert nare geuren van vet en etensresten | Bevatten geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen

Uitverkocht

Beschrijving

BIOnyx BIOGLOSICHE BBQ, OVEN EN MAGNETRONREINIGER 5L

Last van aan- ingebrand vet op je BBQ, oven of magnetron? Toch hoeft het schoonmaken dan geen probleem te zijn. Want het gebeurd ons allemaal (geregeld). Bijna iedereen houdt van barbecueën. Gezellig met vrienden, familie eten en genieten van de mooie (zomer)avonden. Maar na zo’n gezellige avond, staan we niet te trappelen om je barbecue of oven nog even schoon te maken. Het is een vervelend en vieze klus om de BBQ of oven weer schoon te krijgen. Daardoor stellen we het liever uit. Met gevolg dat bij een volgend gebruik, ook nog eens extra nare geuren ontstaan. Bovendien kan er schimmel aan de binnenkant van je rooster komen en daar zit je ook niet op te wachten. Want schimmels zijn schadelijk voor je gezondheid.

Toch hoeft het schoonmaken, geen probleem te zijn. BIOnyx BBQ, Oven & Magnetronreiniger, is een krachtige oplosser van NATUURLIJKE bestandsdelen, die uitstekend werken tegen hardnekkige vet- en vuilresten. Maar neutraliseren zo ook de nare geur. Hygiënisch schoon en klaar voor gebruik, maar dan op een milieu-vriendelijke manier.

SAMENSTELLING VAN BIOnyx BIOGLOSICHE BBQ, OVEN EN MAGNETRONREINIGER:

Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, polycarboxylaten < 5%

BIOnyx BIOLOGISCHE BIOGLOSICHE BBQ, OVEN EN MAGNETRONREINIGER GEBRUIKSAANWIJZING:

Laat het apparaat afkoelen( tot 40°C). Verdun geconcentreerde BIOnyx BBQ, Oven en Magnetronreiniger in lauw/warm water (1:1 tot 1:20). Wrijf het oppervlak in en laat het tot enkele minuten inwerken. Neem losgekomen vuil & vet weg met overvloedig schoon water. Herhalen indien nodig. Voorzichtig bij gebruik van onverdund product op glas & geanodiseerd aluminium, grondig naspoelen.

Bijkomende informatie

EAN

8718868335364

Merk BIOnyx
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?