BIOnyx Biologische Vloeibare Ontstopper 750ML

Artikelcode: Bio029

Reinigt, verwijdert snel & grondig, hardnekkige verstoppingen door haren, gel- en zeepresten | Neutraliseert nare geuren van bacteriën veroorzaakt door verstoppingen

Out of stock

Description

BIOnyx BIOGLOSICHE VLOEIBARE ONTSTOPPER 750ML

Stank en afvoer verstopt? Zeer ongewenst, maar iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Verstoppingen zijn niet van vandaag. Haren, gel of zeepresten zijn hier o.a. de oorzaak van. Maar haren lossen niet zo maar op. Gel en zeepresten plakken snel aan de leiding. Te vaak een ontstoppingsmiddel, op chemische basis, gebruiken is erg slecht voor je afvoer en je afdichtingringen. En uiteraard ook heel slecht voor het milieu. Er zit vaak zoutzuur en zwavelzuur in.
BIOnyx maakt een eerlijk product op basis van NATUURLIJKE ingrediënten en zonder chemische conserveringsmiddelen. Dit is dé oplossing voor je verstoppingen en leidingen. Spaart én beschermd zo het milieu.
Buy the way, ook altijd handig om in huis te hebben!

SAMENSTELLING VAN BIOnyx BIOGLOSICHE VLOEIBARE ONTSTOPPER 750ML:

Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, polycarboxylaten < 5%. Parfum. Enzymen

BIOnyx BIOGLOSICHE VLOEIBARE ONTSTOPPER 750ML GEBRUIKSAANWIJZING:

Giet 50 – 100ml geconcentreerde BIOnyx Vloeibare Ontstopper (geschikt voor alle afvoeren), in de afvoer. Doe de komende (6-8) uren verder niets. Na deze tijd, laat nu weer water door de afvoer lopen. Herhaal dit 1-2 keer zodat de verstopping helemaal is verdwenen. Ter voorkoming van verstoppingen & nare geuren, herhaal preventief 2-3 maal per maand bij voorkeur ‘s avonds.

Additional information

Brand BIOnyx
EAN

8718868335043

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?