BIOnyx Biologische Vaatwastabletten (+/- 250 TABLETTEN)

Artikelcode: Bio028

+/- 250 geconcentreerde tabletten voor langdurig & intensief gebruik | Bevatten geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen

Uitverkocht

Beschrijving

BIOnyx BIONYX VAATWASTABLETTEN (+/- 250 TABLETTEN)

SWordt je vaat wordt niet goed schoon? Hoogstwaarschijnlijk wordt dit veroorzaakt doordat er vet- of vuilresten achter gebleven zijn in het filter of in de leidingen. Dit heeft als gevolg dat het water niet meer goed door de afwasmachine heen spoelt. En dat er vuil achterblijft en daardoor de sensoren in de vaatwasser niet meer goed meten. BIOnyx vaatwastabletten(+/- 250 tabletten) zorgt én voor een krachtige reiniging én dat de inhoud van vetvangers vloeibaar worden gemaakt. Zo voorkom je nare geuren(leiding, sproeiarm, filters), verstoppingen en dat de vaat niet meer schoon wordt. Wist je dat als je op lagere temperaturen wast, je ook een perfect schoon resultaat bereikt?
BIOnyx biologische Vaatwastabletten(+/- 250 tabletten) zijn goed voor langdurig, duurzaam en milieu bewust wassen(+/- 250 tabletten). We hebben bewust de BIOnyx vaatwastablets niet verpakt in verpakkingsfolie. Veel mensen ergeren zich hieraan, met het oog op zoveel mogelijk afval te elimineren. Zo komt ook het plastic in ons afval water omdat deze niet altijd (volledig)oplost. Hierdoor kunnen de sproeiarmen verstopt raken en zo wordt de vaat niet meer goed schoon. De biologische vaatwastabletten worden geleverd in een handige navulbare opbergemmer. Dit spaart ook zo weer het milieu.
Vaatwastabletten(+/- 250 tabletten) van BIOnyx zijn hoog geconcentreerde én gecomprimeerde vaatwasmiddelen. Dus kleiner van formaat maar daardoor kunnen we ook zeggen dat een 1 kg verpakking net zo effectief is als een 2,5 kg verpakking van een andere merken. De voordelen van geconcentreerde én gecomprimeerde vaatwasmiddelen zijn o.a. minder logistiek, kleinere verpakkingen en daardoor beter handelbaar en zo voordeliger zijn in het gebruik.

SAMENSTELLING VAN BIOnyx VAATWASTABLETTEN (+/- 250 TABLETTEN):

Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen 5-15%, fosfaten > 30%. Enzymen.

BIOnyx VAATWASTABLETTEN GEBRUIKSAANWIJZING:

Giet 50 – 100ml geconcentreerde BIOnyx Vloeibare Ontstopper (geschikt voor alle afvoeren), in de afvoer. Doe de komende (6-8) uren verder niets. Na deze tijd, laat nu weer water door de afvoer lopen. Herhaal dit 1-2 keer zodat de verstopping helemaal is verdwenen. Ter voorkoming van verstoppingen & nare geuren, herhaal preventief 2-3 maal per maand bij voorkeur ‘s avonds.

Bijkomende informatie

EAN

8718868335036

Merk BIOnyx
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?