BOSCH STOFZUIGERZAKKEN ASSORTIMENT

Het Duitse topmerk Bosch is bij zowel particulieren als bedrijven zo’n beetje hét merk voor stofzuigers en andere alledaagse elektrische apparaten. Bij de webwinkel Hygienesupply.nl verkopen wij zowel de originele Bosch stofzuigerzakken als de even goede merkloze stofzakken, die bruikbaar zijn in alle types Bosch stofzuigersvan de laatste jaren.

Alle Bosch stofzuigerzakken die u online kan kopen bij onze ruim gesorteerde webshop zijn van dezelfde hoge kwaliteit als uw degelijke Duitse stofzuiger. De merkloze alternatieven die wij bieden zijn vervaardigd volgens dezelfde specificaties, materialen en afmetingen als de originele stofzakken van Bosch, maar dan zonder het logo van het moederbedrijf én natuurlijk een stukje goedkoper. En kiest u wél voor de originele Bosch stofzuigerzakken, dan bieden we die tegen een zeer scherpe prijs!

Verder kunt u natuurlijk kunt u ook Bosch stofzakken bij Blokker of Mediamarkt kopen, maar een online winkel van een expert slaagt erin de prijs lager te houden dan dit soort bekende aanbieders.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle bosch stofzuigerzakken

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

BOSCH STOFZUIGERZAKKEN EN MERKLOZE STOFZUIGERZAKKEN

Een merkloze stofzak die gewoon uitwisselbaar is met uw Bosch stofzuiger is vaak goedkoper dan de stofzuigerzakken die het moedermerk zelf hanteert. Dit voordeel is zeker merkbaar bij bedrijven en organisaties, waarbij altijd veel meer stofzuigerzakken worden gebruikt dan in een gemiddeld huishouden. Dit maakt het inkopen van Bosch stofzuigerzakken tegen een lage prijs aantrekkelijk, of de merknaam nu wel of niet op de verpakking staat..

Als u een keuze maakt voor goedkope stofzuigerzakken voor een Bosch stofzuiger, zorg dan dat u bij het online bestellen of kopen weet welk type of model u nodig heeft. Met de juiste keuze voor de stofzak bent u immers verzekerd van een perfect aansluitende zak en kan er tijdens het verwijderen nooit stof of ander vuil naast het apparaat vallen. In onze online winkel treft u voor alle veel voorkomende en gangbare Bosch stofzuigers de bijpassende stofzuigerzak, altijd met een prima prijs-kwaliteitverhouding.

KIES DE JUISTE BOSCH STOFZAKKEN VOOR UW APPARAAT

De meest gangbare stofzuigerzakken van de bekende merken en dus ook uw Bosch stofzuiger hebben wij altijd ruim op voorraad. Voor twee uur besteld is de volgende werkdag in huis. En ervoor thuisblijven hoeft niet, want de pakjes passen door elke brievenbus!

De meest bestelde Bosch stofzakken in onze online winkel zijn:

 • Bosch Ventaro stofzakken
 • Bosch In’genius stofzakken
 • Bosch Free’e stofzakken
 • Bosch Free’e stofzakken Handy
 • Bosch BGL35mov20 stofzakken

BOSCH FREE’E STOFZAKKEN KOPEN IN ONZE ONLINE WINKEL

In het bijzonder noemen wij graag ons aanbod van de Bosch Free’e stofzuigerzakken. Veel mensen maakten de laatste jaren een keuze voor juist deze lijn van stofzuigers van Duitse makelij, wat niet verwonderlijk is gezien het goede energielabel, de gunstige stofuitstootklasse en het lage decibelniveau.

In onze webshop kunt u online stofzuigerzakken kopen voor de populairste Bosch Free’e stofzuigers:

 • De Free’e 52222
 • De Free’e 52232
 • De Free’e 53191
 • De Free’e 53192
 • De Free’e 5409
 • De Free’e Allergy Plus BSGL 5409

WELKE ANDERE SOORTEN BOSCH STOFZUIGERZAKKEN KUNT U BESTELLEN IN ONZE WEBSHOP?

In ieder pakje van onze stofzuigerzakken zitten 5 of 10 exemplaren. De stukprijs treft u telkens op de bestelpagina van elke stofzuigerzak, dat maakt het prijzen vergelijken lekker makkelijk. Als u klikt op de foto, ziet u bij elke zak voor welk model Bosch stofzuiger hij bestemd is. Links bovenaan op de bestelpagina kunt u in onze webshop een keuze maken om op één scherm 4, 8 of 16 afbeeldingen van stofzuigerzakken te zien. Rechtsboven kunt u filteren op de naam van het stofzuigermerk of de prijs van laag naar hoog. U ziet het, we maken uw keuze voor het online kopen van Bosch stofzakken zo eenvoudig mogelijk!

Deze stofzuigerzakken passen in alle gangbare types van Bosch, waaronder populaire modellen stofzuigers als:

 • Bosch Unlimited BBS 1U 224
 • Bosch In’genius ProSilence Allergy BGL 8334
 • Bosch In’genius ProPerform BGL 8508
 • Bosch Readyy’y BBH 2P214L
 • Bosch ProAnimal BGL 8ZOON
 • Bosch Athlet BBH 625W60
 • Bosch Unlimited BBS 1224NC
 • Bosch ProSilence Allergy BGL4 SIL69A

PAPIEREN EN MICROVEZEL STOFZUIGERZAKKEN VAN BOSCH

De bekende papieren stofzakken zullen nog een aantal jaren leverbaar zijn, maar in de loop van de tijd zal hun rol worden overgenomen door de populaire microfiber zakken, ook wel genaamd microvezel stofzakken. Vergelijkbaar met de microvezeldoekjes die u wel kent van het ramen lappen hebben deze zakken een ruwe vezelstructuur van polyamide en polyester. Hierdoor blijft vuil en stof makkelijker kleven en gaat minder snel rondzweven naar plekken buiten de stofzuiger.

WAT ZIJN DE ANDERE VOORDELEN VAN DE BOSCH MICROVEZELZAK?

 1. De microfiber of microvezelzak is veel hygiënischer, want ze kunnen de dubbele hoeveelheid stof vasthouden. Er is dus minder blaasuitstoot van uw stofzuiger en dit zorgt voor een aanzienlijk betere hygiëne in uw bedrijf of organisatie.
 2. Ook zijn de stofzakken sterker en hebben een langere levensduur dan de conventionele papieren Bosch stofzuigerzakken, terwijl de zuigkracht even goed is. De interne luchtdoorstroming is immers veel beter.
 3. De soms wat stoffige geur direct na het stofzuigen is niet meer merkbaar.
 4. De microvezel zakken zijn beter in het filteren van stof, huisstofmijt of schimmels dan de papieren variant, dus er wordt minder stof terug in de ruimte geblazen. Bijzonder is dat de uitstoot van stof hierdoor kan worden teruggebracht tot soms wel 95 negentig procent. Daardoor zijn deze zakken een aanrader voor mensen met luchtwegaandoeningen, astma of een allergie voor stof.
 5. Ze zijn vochtbestendig.

HOE VAAK MOET U DE STOFZUIGERZAK VAN UW BOSCH STOFZUIGER VERVANGEN?

Helaas wordt vaak gewacht totdat een zak volledig gevuld is. Veel mensen realiseren zich niet dat dit slecht is voor de interne techniek van de stofzuiger en dat de zuigkracht daarvan flink afneemt. Daarnaast kan uitstel van de stofzak vervangen leiden tot vervelende luchtjes uit uw stofzuiger. Dit geldt vooral als er zich etensresten in de zak bevinden. Deze gaan na het opzuigen rotten in de zak, waardoor er een onaangenaam luchtje aan uw zuiger kan komen te zitten, wat vooral nadat u het apparaat heeft aangezet. Dit kan zelfs ziektes en schimmels verspreiden. Vervang de zak daarom als hij circa voor driekwart vol is. Daarbij is het fijn om vooraf een voorraad merkloze of echte Bosch stofzuigerzakken te bestellen, zodat u nooit zonder zit.

Kunt u de goede stofzak niet vinden voor uw type stofzuiger? Mail of bel met onze klantenservice. Ook voor alle andere vragen staan wij u graag te woord. Neem vooraf eerst een kijkje op onze pagina veelgestelde vragen, mogelijk staat daar al het antwoord op uw vraag.

WAT ZIJN DE 5 VOORDELEN VAN ONLINE STOFZUIGERZAKKEN KOPEN BIJ ONZE WEBWINKEL?

 1. Voor 14.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.
 2. Bedenk dat u vanaf een bestelling vanaf 35 euro nooit verzendkosten hoeft te betalen!
 3. Altijd veilig shoppen en veilig afrekenen.
 4. De bestellingen zijn altijd elk 5 of 10 zakken. Ze passen dus altijd door een brievenbus en u hoeft dus niet aanwezig te zijn op de leveringsdag.
 5. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Als u zich hiervoor aanmeldt, ontvangt u 10 procent korting op de volgende bestelling.