Hynex Nitril Handschoen Poedervrij Blauw

Artikelcode: hnx001

Ontdek de hoogwaardige Nitril Wegwerphandschoenen van Hynex. Sterker dan latex, rubber of vinyl, onze handschoenen bieden optimale bescherming en comfort voor de voedingsmiddelenindustrie, horeca, zorgsector en meer.

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Description

Hynex Nitril Handschoen Poedervrij Blauw 1000 stuks.

Ervaar de superieure kwaliteit van Hynex Nitril Wegwerphandschoenen. Met een gewicht van 3,5 gram, bieden deze handschoenen de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. Ze zijn ontworpen voor een soepele pasvorm, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen en optimale bescherming bieden.

Nitril wegwerphandschoenen zijn sterker dan handschoenen gemaakt van latex, rubber of vinyl. Ze zijn ontworpen om besmettingsgevaar te voorkomen tijdens werkzaamheden waar hygiëne voorschriften van cruciaal belang zijn. Of je nu werkt in de voedingsmiddelenindustrie, horeca of zorgsector, onze handschoenen zijn de perfecte keuze.

De Hynex wegwerphandschoenen zijn geschikt voor diverse niet-steriele handelingen in ziekenhuizen, verzorgings- en verpleegtehuizen. Ze voldoen ook aan alle maatstaven voor gebruik binnen de thuiszorg, tandartspraktijken en huisartspraktijken.

De blauwe kleur van de handschoenen zorgt voor een professionele uitstraling op de werkvloer. Bovendien hebben deze handschoenen een perfecte vingergevoeligheid. Nitril heeft als eigenschap dat het goed vormt naar de hand tijdens gebruik. Hierdoor heb je een goede grip, ook bij het werken in of met natte of geoliede producten of omgevingen.

De handschoenen hebben een gekrulde rand die extra gemak biedt bij het aan- en uittrekken. Het geparelde manchet helpt bij het terugrollen van vloeistoffen voorkomen. Tijdens het gebruik wordt huidirritatie voorkomen doordat de nitril handschoenen latex- en poedervrij zijn. Bovendien zijn ze zowel links als rechts te dragen. Let op: de handschoenen zijn niet steriel en bedoeld voor eenmalig gebruik. We raden aan om de handschoenen elke 2 uur te vervangen voor een nieuw paar.

Kenmerken:

  • Materiaal: Nitril
  • Maat: XS t/m XXL
  • Kleur: Blauw
  • Verpakking: 10×100 stuks per doos
  • Normering: 3,5 gram
  • Certificering: EN455-1:2020, EN455-2:2015, EN455-3:2015, EN455-4:2009, EN ISO 374-1:2016+A1::2018, EN ISO 374-5:2016, CE2777 (SATRA Technology Europe Ltd)
  • Ongepoederd & latexvrij
  • Niet steriel

 

Additional information

Brand Hynex
Maat

Large, Medium, Small, X-Large, X-Small, XX-Large

Materiaal soort

Nitril

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?