UITGEBREID AANBOD KIRBY STOFZUIGERZAKKEN

In onze webwinkel kunt u direct stofzuigerzakken bestellen voor alle courante types Kirby stofzuigers. Of u nou een Kirby Sentri 1 of 2, een Avalir 2 of Generation G3, G4, G5, G6, G7, G7E, G8 of G10 in een normale, Diamond of Performance klasse heeft, u kunt uw stofzakken snel en voordelig bestellen bij Hygienesupply voor stofzuigerzakken en toebehoren.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle kirby stofzuigerzakken

Toont het enige resultaat

Sorteer op

KIRBY STOFZUIGERZAKKEN EVEN HOOGWAARDIG ALS HUN STOFZUIGERS

Vanzelfsprekend zijn deze stofzakken van hetzelfde hoge niveau als de Kirby stofzuiger zelf. Dat zal ook wel moeten, want Kirby staat bekend om de goede prestatie in zuigkracht, dat vraagt natuurlijk het nodige van de kwaliteit van de wanden van een stofzuigerzak.

Alle types zakken hebben een optimale filtratie en een gedeelte uit het aanbod is geschikt voor mensen die vanwege een allergie zwaardere eisen stellen aan stofzuigen. Een mooi voordeel is dat alle stofzakken van stofzuigermerk Kirby een universele sluiting hebben, zodat alle stofzakken op de diverse Kirby apparaten passen.

STOFZUIGERZAKKEN VOOR DE KIRBY STOFZUIGERS

Voor de volgende Kirby stofzuigers kunt u bij ons goedkope stofzuigerzakken vinden.
–    Kirby Allergen F-style Filterplus (tevens geschikt voor de Sentria  Twist en de Ultimate varianten)
–    Kirby HEPA ultra
–    Kirby Micron Magic
–    Kirby White

Staat uw type stofzuiger er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice!

ADVIES OVER KIRBY STOFZAKKEN

Heeft u vragen over de stofzuigerzakken of over ander onderdelen voor uw stofzuiger, zoals stofzuigerfilters of stofzuigerslangen? Mail of bel met onze klantenservice. Ook
voor alle andere vragen staan wij u graag te woord.