GOEDKOPE MIELE STOFZUIGERZAKKEN

Het bekendste merk stofzuigers bij zowel particulieren als bedrijven is toch wel het Duitse A-merk Miele. Miele stofzuigers staan namelijk bekend om hun erg goede reiniging prestaties en niet te vergeten de lange levensduur. Om uw Miele stofzuiger in topconditie te houden is het verstandig om tijdig de Miele stofzuigerzak te verwisselen.

Op Stofzuigersupply verkopen wij goedkope originele Miele stofzuigerzakken als de merkloze stofzuigerzakken die uitermate geschikt zijn voor de Miele stofzuigers.

Alle Miele stofzuigerzakken bij ons zijn van hoge kwaliteit. Desondanks dat de merkloze stofzuigerzakken uit een andere fabriek komen, passen deze stofzakken uitstekend. Deze goedkope Miele stofzuigerzakken zijn gemaakt volgens dezelfde specificaties, materialen en afmetingen als de originele Miele stofzuigerzakken, maar dan merkloos en een stukje goedkoper. Voor degene die graag de originele Miele stofzuigerzakken heeft, deze bieden we tegen een zeer scherpe prijs aan!

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle miele stofzuigerzakken

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

MIELE STOFZUIGERZAKKEN EN MERKLOZE STOFZUIGERZAKKEN

Een merkloze stofzuigerzak is vaak goedkoper dan een Miele stofzuigerzak zelf. Dit geldt zeker voor bedrijven en organisaties, waarbij altijd veel meer stofzuigerzakken worden gebruikt dan in een willekeurig huishouden. Dit maakt het inkopen van Miele stofzuigerzakken tegen een lage prijs aantrekkelijk.

Als u een keuze maakt voor stofzuigerzakken voor een Miele stofzuiger, zorg dan dat u bij het bestellen of kopen weet om welk type en/of model het gaat. Hierdoor krijgt u namelijk een perfect aansluitende zak en kan er nooit stof of ander vuil naast het apparaat vallen, want in dat geval kan u wel bezig blijven. Op Hygienesupply treft u voor alle veel voorkomende en gangbare types Miele stofzuigers de bijpassende Miele stofzuigerzakken. De prijs-kwaliteitverhouding is echter dik in orde en geheel in lijn met de bekende reclameslogan “Miele, er is geen betere”, passend bij het degelijke karakter van dit merk.

WELKE TYPES MIELE STOFZUIGERZAKKEN KAN U KOPEN OP STOFZUIGERSUPPLY?

Bent u opzoek naar de juiste Miele stofzuigerzakken voor uw stofzuiger? Dan heeft u de keuze uit verschillende Miele stofzakken. In ieder pakje zitten 5 of 10 stofzuigerzakken. De stukprijs staat op de bestelpagina van elke Miele stofzuigerzak vermeld, dus u kunt op een makkelijke manier prijzen vergelijken. Als u klikt op de foto, ziet u bij elk stofzuigzaktype bij welk model Miele stofzuiger hij hoort. De aanduiding ‘filterplus’ houdt in dat er een extra filter in de zak is inbegrepen. Links bovenaan op de bestelpagina kunt u een keuze maken om op één scherm 4, 8 of 16 afbeeldingen te zien. Rechts bovenaan kunt u filteren op de naam van het stofzuigermerk of de prijs van laag naar hoog. U ziet het, we maken uw keuze voor het online kopen van Miele stofzuigerzakken zo eenvoudig mogelijk!

Deze Miele stofzuigerzakken zijn leverbaar in onze webwinkel:

 • Miele FJM 3-D Filterplus
 • Miele FJM Hyclean 3D origineel
 • Miele GN 3-d Filterplus
 • Miele GN Filterplus 3D
 • Miele GN Origineel
 • Miele E S220
 • Miele E 220 papier
 • Miele C1, C2 en C3

Deze Miele stofzuigerzakken passen in alle gangbare types van Miele, waaronder populaire modellen als:

 • Miele Black Pearl 5000
 • Miele Hyclean
 • Miele S2111
 • Miele Cat Dog

U KAN ZOWEL PAPIEREN ALS MICROVEZEL STOFZUIGZAKKEN VAN MIELE ONLINE BESTELLEN

Wanneer u op zoek bent naar Miele stofzuigzakken voor uw Miele stofzuiger moet u de juiste Miele stofzuigerzak bestellen. Bij Stofzuigersupply kunt u zowel terecht voor de papieren als microvezel Miele stofzakken. De papieren stofzakken zullen nog een aantal jaren leverbaar zijn, maar gaandeweg zal hun rol worden overgenomen door de populaire microvezel zakken.

Net als bij microvezeldoekjes hebben deze stofzakken een ruwe vezelstructuur van polyamide en polyester, waardoor vuil en stof makkelijker blijft kleven en niet gaat rondzwerven richting plekken buiten de stofzuiger. De overige voordelen van de Miele microvezeldoek:

 1. De microfiber of microvezelzak is dé toekomst vanwege de veel hogere hygiëne standaard, want ze kunnen de dubbele hoeveelheid stof vasthouden. Er is dus minder uitblaaslucht van uw stofzuiger en dit geeft natuurlijk een aanzienlijk betere hygiëne in uw bedrijf of organisatie.
 2. Ook hebben de Miele microvezel stofzuigerzakken een langere levensduur dan de conventionele papieren Miele stofzuigerzakken, zonder daarbij in te leveren aan zuigkracht. De interne luchtdoorstroming is immers veel beter.
 3. De soms wat stoffige geur direct na het stofzuigen zal niet meer merkbaar zijn.
 4. Deze microvezel Miele stofzuigerzakken kunnen minder snel scheuren bij het verwijderen uit de stofzuiger.
 5. De microvezel Miele stofzakken kunnen veel meer stof, huisstofmijt of schimmels filteren dan de papier variant, dus er wordt minder stof terug in de ruimte geblazen.
 6. In de microvezel structuur zijn diverse filterlagen aangebracht in de stofzuigzakwand. Bijzonder is dat de uitstoot van stof hierdoor kan worden teruggebracht tot zo’n negentig procent. Daardoor zijn deze zakken een aanrader voor mensen met luchtwegaandoeningen, astma of een allergie voor stof hebben.
 7. Ze scheuren niet als hij vol zit met puin en zijn bestendig tegen vocht.

HOE VAAK MOET U DE STOFZUIGERZAK VAN UW MIELE VERVANGEN?

Wanneer u in bezit bent van een Miele stofzuiger is het belangrijk om regelmatig de Miele stofzuigerzak te vervangen, maar hoe vaak moet u nu precies de stofzuigzak van uw Miele vervangen?

Helaas wordt vaak gewacht totdat een zak voor honderd procent gevuld is. Veel mensen realiseren zich niet dat dit slecht is voor de techniek van de stofzuiger en dat de zuigkracht met wel vijftig procent kan afnemen. Daarnaast kan uitstel leiden tot vervelende luchtjes uit uw stofzuiger. Zuig bijvoorbeeld maar eens etensresten op. Deze gaan na het opzuigen rotten in de zak, waardoor er een vreemd en onaangenaam luchtje aan uw zuiger kan komen te zitten, wat vooral merkbaar is nadat u het apparaat heeft aangezet. Dit kan zelfs ziektes en schimmels verspreiden. Vervang de Miele stofzuigzak daarom als hij naar schatting zo’n drie kwart vol is. Daarbij is het fijn om vooraf een voorraad Miele stofzuigerzakken te bestellen, zodat u nooit zonder komt te zitten.

Kunt u de goede Miele stofzak niet vinden voor uw type stofzuiger? Mail of bel met onze klantenservice. Ook voor alle andere vragen staan wij u graag te woord. Neem vooraf eerst een kijkje op onze pagina veelgestelde vragen, mogelijk staat daar al het antwoord op uw vraag.

DE 5 VOORDELEN VAN MIELE STOFZAKKEN VAN STOFZUIGERSUPPLY

 1. Voor 14.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.
 2. Bedenk dat u vanaf een bestelling vanaf 35 euro nooit verzendkosten hoeft te betalen!
 3. Altijd veilig shoppen en veilig afrekenen.
 4. De bestellingen zijn altijd elk 5 of 10 zakken. Ze passen dus altijd door een brievenbus en u hoeft dus niet aanwezig te zijn op de leveringsdag.
 5. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Als u zich hiervoor aanmeldt, ontvangt u 10 procent korting op de volgende bestelling.