NILFISK STOFZUIGERZAKKEN

Particulieren en professionals bij schoonmaakbedrijven, de bouw, gezondheidszorg en horeca kiezen massaal voor stofzuigers van Nilfisk. Velen zullen ook wel de bekende tv-reclame met de vikingen van het Deense A-merk kennen. Vanzelfsprekend zijn de Nilfisk stofzuigerzakken van dezelfde krachtige kwaliteit die de vikingen wensen. Er is immers alles aan gedaan om de veeleisende klanten op de particulieren en zakelijke markt tevreden te stellen. Nilfisk stofzakken zijn daarom de perfecte keuze voor uw stofzuiger!

Nilfisk staat bekend als de grootste innovator ter wereld als het gaat om stofzuigers en stofzuigerzakken. Qua sterkte, duurzaamheid, stofopname en filtratie haalt u met een Nilfisk stofzuigerzak echt een hoogwaardige stofzak in huis. Een bijkomend voordeel is dat diverse Nilfisk stofzuigerzakken uit onze webshop tevens bruikbaar zijn in stofzuigers van het merk Electrolux.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle nilfisk stofzuigerzakken

Resultaat 1–24 van de 41 resultaten wordt getoond

Sorteer op

NILFISK STOFZAKKEN VAN ZOWEL PAPIER ALS MICROVEZEL

Voor alle bekende types Nilfisk stofzuigers kunt u bij Hygienesupply Nilfisk stofzuigerzakken en bijbehorende onderdelen bestellen. De Nilfisk stofzakken zijn merkloos, maar wél gemaakt volgens de originele specificaties zoals ze die hanteren in de fabrieken van Nilfisk. Want waarom meer betalen als dat niet per se hoeft?

In onze webwinkel voor stofzuigerzakken treft u zowel papieren zakken als de moderne microvezel Nilfisk stofzuigerzakken. De microvezel of microfiber zakken zijn iets duurder, maar gaan wel langer mee en hebben een veel betere opname van stof en vuil. Dit is ideaal ter voorkoming van huisstofmijt en voor mensen met een allergie, astma of een andere longaandoening. In het geval van Nilfisk voldoen ook de papieren stofzakken van dit merk ruim aan de verwachtingen.

DE JUISTE NILFISK STOFZAKKEN VOOR UW STOFZUIGER

Nilfisk heeft verschillende stofzuigers in het assortiment. Daarom is belangrijk om goed te controleren welke Nilfisk stofzuigerzakken u nodig heeft voor uw Nilfisk stofzuiger. Om te achterhalen welke stofzuigerzak u nodig heeft is het belangrijk dat u de serie en het typenummer van uw huidige stofzuiger bij de hand houdt. Bij iedere Nilfisk stofzuigerzak wordt vermeld voor welke stofzuigers deze Nilfisk stofzak geschikt is, zodat u eenvoudig de juiste Nilfisk stofzuigerzak voor uw stofzuiger kunt vinden.

WELKE NILFISK STOFZUIGERZAKKEN KUNT U IN ONZE WEBWINKEL BESTELLEN OF KOPEN?

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen heeft het Deense A-merk Nilfisk verschillende stofzuigers in hun assortiment. Dit betekent dat er ook verschillende soorten Nilfisk stofzakken te krijgen zijn. Hieronder treft u een lijst van de Nilfisk stofzuigerzakken die Stofzuigersupply verkoopt:

–    Action/Bravo
–    Alto / Wap / KEW / Aero 20/25
–    Alto Wap SQ 850-11 / SQ 8
–    Attix 7 / 19 / 22
–    Attix 30 / 40 / 50
–    Attix 350 / 360
–    Backuum 221, BB10
–    Buddy II
–    Coupe Neo
–    E22 GD 930 stofzakken /Nilfisk VP930 zakken
–    Fleece VP600
–    GD 5
–    GD 110 Filterplus
–    GD 110 Papier
–    Nilfisk GD 930 stofzakken / UZ930
–    GD 1000 / VP300 Filterplus
–    GD 1000 / VP300 / VP600 Papier
–    GS GM 80/90
–    GS GM80/90 Filterplus
–    GS GM80/90 High Filtration
–    GU305/355/455
–    King-Series 3D
–    King/Extreme 3-D Filterplus
–    Multi 20/30
–    Multi 22/30
–    Power
–    Power en Select Series
–    Power / Select Series 3D
–    Power / Select 3-D Filterplus
–    Nilfisk UZ 934 zakken Filterplus
–    UZ 964

ADVIES NODIG OVER NILFISK STOFZUIGERZAKKEN?

Kunt u de juiste Nilfisk stofzuigerzak niet vinden voor uw Nilfisk stofzuiger? Neemt u in dit geval gerust contact op met onze klantenservice. Natuurlijk staan wij u voor alle andere vragen ook graag te woord. Neem vooraf eerst een kijkje op onze pagina veelgestelde vragen, mogelijk staat daar al het antwoord op uw vraag.

DE VOORDELEN VAN NILFISK STOFZAKKEN KOPEN BIJ STOFZUIGERSUPPLY?

Het aanschaffen van Nilfisk stofzakken bij Stofzuigersupply brengt verschillende voordelen met zich mee. Zie hieronder de voordelen die u heeft wanneer u uw Nilfisk stofzuigerzakken besteld bij Stofzuigersupply.

  1. Voor 14:00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.
  2. Bedenk dat u vanaf een bestelling vanaf 35 euro nooit verzendkosten hoeft te betalen!
  3. Altijd veilig shoppen en afrekenen.
  4. De bestellingen zijn altijd elk 5 of 10 zakken. Ze passen dus altijd door een brievenbus en u hoeft dus niet aanwezig te zijn op de leveringsdag.
  5. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Als u zich hiervoor aanmeldt, ontvangt u 10 procent korting op de volgende bestelling.