STOFZUIGERSLANG BESTELLEN VOOR UW NUMATIC STOFZUIGER

Wie kent de Numatic Henry niet? De typische stofzuigers van Numatic zijn wereldberoemd en geliefd onder velen. Heeft u er eenmaal een aangeschaft? Dan wilt u hier ook lang van kunnen genieten. Extra vervelend is het dan ook wanneer de stofzuigerslang van uw stofzuiger het begeeft. Maar: geen paniek! U bestelt heel eenvoudig een nieuwe Numatic stofzuigerslang bij Hygienesupply.
Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle numatic stofzuigerslangen

Toont het enige resultaat

Sorteer op

VERVANG DE STOFZUIGERSLANG VAN UW NUMATIC STOFZUIGER TIJDIG

Als u uw Numatic Henry of Hetty dagelijks en intensief gebruikt, kunnen er scheurtjes ontstaan in de stofzuigerslang. Als u net iets te hard trekt aan de slang en veel beweegt, ontstaat er immers slijtage. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, maar mocht de stofzuigerslang van uw Numatic tóch kapot gaan, dan bestelt u toch gewoon een nieuwe? De kapotte stofzuigerslang kunt u eenvoudig vervangen voor een nieuw exemplaar.

WELKE STOFZUIGERSLANG HEB IK NODIG VOOR MIJN NUMATIC STOFZUIGER?

Voor u een Numatic stofzuigerslang bestelt, is het van belang dat u weet welk type u in huis heeft. Het typenummer vindt u veelal op de onderkant van uw stofzuiger. In ons assortiment vindt u de volgende stofzuigerslangen voor uw Numatic stofzuiger:

STOFZUIGERSLANG COMPLEET NUMATIC 601101

Vervanger voor Numatic origineel artikelnummer: 601101. Ook geschikt voor o.a. de Soteco LEO en Taski Go

Heeft u een ander model Numatic stofzuiger? Dan kunt u er ook voor kiezen om een stofzuigerslang op rol te bestellen. Deze zijn te verkrijgen in diktes van 27, 28, 32 en 28 millimeter en zijn 20 meter lang. Let wel: deze slangen bevatten geen wartel waarmee u deze makkelijk aan uw stofzuiger bevestigt.

NUMATIC STOFZUIGERSLANG BESTELLEN BIJ STOFZUIGERSUPPLY

Bestelt u een Numatic stofzuigerslang bij Stofzuigersupply? Dan wordt uw bestelling vaak dezelfde dag nog verzonden! Ook fijn: boven de €35,- betaalt u geen verzendkosten. Bestel daarom ook direct andere stofzuiger onderdelen zoals Numatic stofzuigerzakken of stofzuigerfilters. Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice door te bellen naar 0345 – 724 900 of een mail te sturen naar info@hygienesupply.nl.