NUMATIC STOFZUIGERZAKKEN KOPEN BIJ STOFZUIGERSUPPLY

Doordat de stofzuigers van het Britse merk Numatic voor huishoudelektronica de laatste jaren sterk in opmars zijn, kunnen wij uiteraard niet achterblijven. Onze webwinkel is dan ook dé plek om tegen een lage prijs Numatic stofzuigerzakken te kopen voor uw ‘Henry’ of ‘Hetty’, Numatic stofzakken bij de Action, Blokker of Handyman zal u altijd duurder aantreffen. Dus heeft u een Numatic Henry, Charles of Hetty: in onze webshop kunt u zeer voordelig de 180 – 200 modellen bestellen of kopen, of de PPR 180 – 250 modellen. Verder vindt u in onze webshop een groot assortiment aan Numatic stofzakken.

Die lage prijs zal u als trotse bezitter van een Numatic stofzuiger met zijn mooi en opvallend design in appelgroen, citroengeel of tomaatrood nog blijer maken. Door de eigenzinnige vormgeving van Numatic past immers niet zomaar een willekeurige Numatic stofzak van een willekeurig ander merk erin. Bij sommige andere merken lukt dit wel omdat hun modellen en vormgeving zo inwisselbaar zijn. Controleer daarom altijd goed welke Numatic stofzuigerzakken u nodig heeft voor uw Henry, Charles of Hetty.

DRIE OPVALLENDE VOORDELEN VAN NUMATIC STOFZAKKEN

 1. Numatic stofzuigerzakken staan er om bekend dat ze een gepatenteerd handig mechanisme aan de bovenkant hebben om de stofzak mee af te dichten. Dat is wel zo handig als u na het uitnemen van de Numatic stofzak nog een wandeling naar de container moet maken en er onderweg al stof en vuil zou uitvallen.
 2. De filtratiescores van de Numatic stofzuigerzakken blijken bij testen erg hoog te liggen. Dit ligt mede aan het HEPA-filter in de Hepa-Flo stofzakken van Numatic, die we zeker kunnen aanraden aan mensen met een allergie voor stof of dierenharen.
 3. De merkloze Numatic stofzuigerzakken voor Numatic stofzuigers zijn zeker geen imitatie of B-keuze. Deze stofzakken worden namelijk buiten de Numatic-fabrieken om gemaakt, volgens de originele specificaties en zijn dus speciaal ontworpen en op maat gemaakt voor uw stofzuiger.
Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle numatic stofzuigerzakken

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

OVERZICHT VAN DE NUMATIC STOFZUIGERZAKKEN

Behalve de populaire Numatic Henry stofzakken hebben wij élk denkbaar type ruim op voorraad, of u nou een kruimeldief heeft of een anti-allergische alleskunner. We noemen de belangrijkste Numatic stofzuigerzakken:

– Numatic NVM-1CH
– Numatic Hepa-flo NVM-1CH
– Numatic Hepa-flo JVR 225

Voor elke stofzuiger van Numatic in de Eco klasse of de Next klasse hebben wij de bijpassende stofzak. Controleer anders of u een van deze populaire Numatic stofzuigers bezit:

– Numatic NVQ 380 B-22
– Numatic PPT390A
– Numatic RSV 130
– Numatic Cleanroom
– Numatic Charles (speciaal voor water zuigen)
– Numatic George (speciaal voor nat/droog zuigen)
– Numatic Harry (speciaal voor dierenharen)
– Numatic James
– Numatic Henry, Henri Micro, Henry Plus en Henry Parquet PLus
– Numatic Hetty en Hetty Plus

Bedenk overigens dat diverse Numatic stofzuigerzakken ook passend zijn in stofzuigers van andere merken.

PAPIEREN EN MICROVEZEL STOFZUIGERZAKKEN VAN NUMATIC

In ons assortiment hebben we naast de originele merkzakken de keuzemogelijkheid tussen papier of microfiber. Langzaamaan zal de zak van papier uit de roulatie verdwijnen, door de vele pluspunten die de nieuwe microfiber stofzak kent. We adviseren u dan ook om over te stappen van de al oude papieren zakken op de Numatic stofzuigerzakken van microfleece (microvezel).

Zolang de papieren Numatic stofzakken nog leverbaar zijn, treft u in de categorie papier als de nieuwe generatie microfiber of microvezel Numatic stofzuigerzakken in onze online winkel een keur aan mogelijkheden. De microvezel zak heeft net als de bekende microvezeldoekjes uitstekende vuilopnemende eigenschappen, door de stekelige vezelstructuur blijft vuil en stof makkelijker kleven en kan het veel moeilijker de zak verlaten, bijvoorbeeld als u deze verwijdert uit uw apparaat.

OVERZICHT VAN DE OVERIGE VOORDELEN VAN EEN MICROVEZEL STOFZAK TEN OPZICHTE VAN EEN PAPIEREN ZAK:

 1. De zeer lage blaasuitstoot zorgt voor een betere hygiëne in uw bedrijf of organisatie.
 2. Numatic Stofzakken van microfiber zijn sterker en scheuren dus minder snel. Ze hebben een langere levensduur dan de exemplaren van papier, terwijl de zuigkracht even goed is. De microvezel Numatic stofzakken hebben immers een betere interne luchtdoorstroom.
 3. De stoffige lucht die er soms is direct na het stofzuigen is niet meer merkbaar.
 4. De microvezel Numatic stofzuigerzakken zijn beter in het stof, mijt of schimmels filteren dan de papieren zakken, dus er wordt minder stof terug in de ruimte geblazen. De uitstoot van stof kan hierdoor enorm worden teruggebracht. Daardoor zijn deze zakken ideaal voor de vele mensen met luchtwegklachten zoals astma of een allergie voor stof.
 5. In tegenstelling tot de papieren zak zijn ze vochtbestendig en meer geschikt voor klussers met bouwafval.

HOE VAAK DE NUMATIC STOFZAK VERVANGEN?

Het is af te raden om net zo lang te wachten totdat de Numatic stofzak tot het randje vol zit. Veel mensen realiseren zich niet dat dit slecht is voor de interne techniek van de stofzuiger en dat de zuigkracht daarvan flink afneemt. Daarnaast kan uitstel leiden tot vervelende luchtjes. Dit geldt vooral als er zich etensresten in de Numatic stofzuigerzak bevinden. Deze gaan na het opzuigen rotten in de zak, vooral nadat u het apparaat heeft aangezet. Het is zelfs mogelijk dat hierdoor ziektes en schimmels worden verspreid. Vervang de Numatic stofzak daarom als hij nog nog niet volledig vol zit. Daarbij is het natuurlijk fijn om vooraf een voorraad merkloze of echte Numatic stofzuigerzakken achter de hand te hebben.

Kunt u de goede stofzak niet vinden voor uw Numatic stofzuiger? Leg dit dan voor aan onze klantenservice. Ook voor alle andere vragen staan wij u graag te woord. Neem vooraf eerst een kijkje op onze pagina veelgestelde vragen, mogelijk staat daar al het antwoord op uw vraag.

WAT ZIJN DE 5 VOORDELEN VAN ONLINE NUMATIC STOFZUIGERZAKKEN KOPEN BIJ ONZE WEBWINKEL?

 1. Voor 14.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.
 2. Bedenk dat u vanaf een bestelling vanaf 35 euro nooit verzendkosten hoeft te betalen!
 3. Altijd veilig shoppen en veilig afrekenen.
 4. De bestellingen zijn altijd elk 5 of 10 zakken. Ze passen dus altijd door een brievenbus en u hoeft dus niet aanwezig te zijn op de leveringsdag.
 5. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Als u zich hiervoor aanmeldt, ontvangt u 10 procent korting op de volgende bestelling.