PHILIPS STOFZUIGERZAKKEN VAN HOGE KWALITEIT

Bij onze webshop voor stofzuigerzakken en stofzuigeronderdelen betaalt u nooit te veel voor alles dat u nodig heeft voor uw Philips stopfzuiger. Wij verkopen Philips stofzakken voor alle populaire gangbare modellen, maar dan van een voordelig merkloos type. Dus als u wil besparen op bijvoorbeeld Philips stofzakken S Bag, stofzakken Philips Performer Compact of stofzakken Philips Mobilo, dan werkt stofzuigerzakken online kopen in onze webshop in uw voordeel!

Philips is een erg bekend merk stofzuigers bij zowel particulieren als bedrijven. De merkloze stofzuigerzakken voor Philips zijn gemaakt volgens dezelfde specificaties, materialen en afmetingen als in de fabrieken van Philips. Een verantwoorde keuze dus! Waarom zou u voor een merk betalen, als een merkloze variant even goed is?

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle philips stofzuigerzakken

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

VOORDELIGE STOFZUIGERZAKKEN VOOR UW PHILIPS STOFZUIGER

Een merkloze stofzuigerzak is een stuk goedkoper. Niet alleen voor particulieren, maar ook zeker voor bedrijven, die vaak grootverbruiker zijn. Dit maakt het lekker makkelijk online inkopen van Philips stofzuigerzakken tegen een lage prijs aantrekkelijk.

Als u een keuze maakt voor stofzakken voor uw Philips, zorg dan dat u bij het bestellen of kopen weet om elk typenummer het gaat. Dit typenummer vindt u vaak onderop uw stofzuiger of op de doos waar uw stofzuiger in zat toen u hem kocht. Hierdoor krijgt u namelijk altijd de perfect aansluitende stofzuigerzak en zal er daardoor ook geen stof of ander vuil vrijkomen bij het verwijderen. In onze webwinkel treft u voor elke Philips stofzuiger de bijpassende stofzak.

WELKE TYPES PHILIPS STOFZUIGERZAKKEN KAN U KOPEN IN ONZE WEBSHOP?

In ieder pakje stofzakken zitten 5 of 10 exemplaren. De stukprijs staat op elke bestelpagina van de zak waarop u klikt, dus u kunt op een makkelijke manier prijzen vergelijken. Als u klikt op de foto, ziet u bij elk zaktype genoemd welke Philips stofzuiger erbij hoort. Links op de bestelpagina kunt u een keuze maken om op één scherm 4, 8 of 16 foto’s te zien. Rechtsboven kunt u filteren op de prijs van laag naar hoog. Zo wordt de keuze voor het online kopen van Philips stofzuigerzakken u lekker makkelijk gemaakt!

Deze Philips stofzuigerzakken zijn leverbaar in onze webwinkel:

 • Philips S-Bag 3D Filterplus
 • Philips S-Bag Papier
 • Philips Amsterdam papier
 • Philips Oslo Papier

Deze stofzuigerzakken passen in alle courante modellen stofzuigers van Philips, waaronder populaire types als:

 • Philips FC9333
 • Philips FC8243
 • Philips FC9533
 • Philips FC8577
 • Philips FC8373
 • Philips FC8955

PAPIEREN OF MICROVEZEL STOFZAKKEN VAN PHILIPS

De rol van de Philips papieren stofzuigerzakken zal net als bij de andere merken na verloop van tijd worden overgenomen door de populaire microvezelzakken. deze hebben vergelijkbaar met microvezeldoekjes ruwe vezels van polyamide en polyester, waardoor vuil en stof beter hechten en niet buiten de stofzuiger belanden. De andere voordelen van de Philips microvezelzak zijn:

1. De microfiber of microvezel stofzak is dé toekomst, want ze kunnen de dubbele hoeveelheid stof vasthouden. Er is dus minder uitblaaslucht en dat geeft een aanzienlijk betere hygiëne in uw bedrijf of organisatie.

2. Ook gaan deze stofzakken langer mee dan de papieren variant, zonder daarbij in te leveren aan zuigkracht. De interne luchtdoorstroming is immers beter geregeld.

3. De voor iedereen herkenbare en soms wat stoffige geur direct na het stofzuigen zal niet meer merkbaar zijn.

4. Deze stofzuigerzakken scheuren minder snel bij het verwijderen uit het apparaat.

5. Philips stofzuigerzakken van microvezel kunnen veel meer stof, huisstofmijt of schimmels filteren dan zakken van papier..

6. In de zakwand zijn verschillende filterlagen aangebracht. Bijzonder is dat de uitstoot van stof hierdoor kan worden teruggebracht tot circa 90 procent. Dit is natuurlijk ideaal voor mensen met luchtwegaandoeningen, astma of een allergie voor stof.

7. De stofzuigerzakken van dit materiaal scheuren niet als ze vol zitten met puin en ander grof afval.

ZOEKT U S-BAG STOFZUIGERZAKKEN VOOR UW PHILIPS STOFZUIGER?

Van alle Philips stofzakken is de Philips S Bag het type die onze klanten het vaakst kopen in onze webshop. Dat is ook niet verwonderlijk, want het is dé standaard die is ontwikkeld voor elk apparaat dat valt onder de vlag van Philips en de Electrolux-groep. Tot dit laatste behoren onder meer AEG, Tornado, Volta en electrolux zelf. Het prettige is dat iedereen die van deze merken een eigentijdse stofzuiger heeft, alleen nog maar erop hoeft te letten of het woord S-Bag vermeld staat. Philips en Electrolux onderscheiden 5 soorten stofzakken van de S-Bag, voor elk hebben wij een merkloze variant:

 • De S-Bag Anti-Oudour
 • De S-Bag Ultra Long Performance
 • De S-Bag Classic
 • De S-Bag Classic Long performance
 • De S-Bag Anti-Allergy

HOE VAAK MOET U DE STOFZUIGERZAK VAN UW PHILIPS STOFZUIGER VERVANGEN?

Helaas wachten mensen vaak tot een zak voor 100 procent gevuld is. Veel mensen realiseren zich niet dat de techniek van de stofzuiger hier niet goed tegen kan en de zuigkracht enorm afneemt. Ook kan het uitstellen van de stofzugerzak vervangen leiden tot vieze luchtjes uit uw stofzuiger, vooral na het opzuigfen van etensresten. Deze gaan na het zuigen wegrotten in de zak, waardoor er een onaangename lucht in en om de stofzuiger komt te zitten, wat vooral merkbaar is nadat u het apparaat heeft aangezet. Dit kan zelfs ziektes en schimmels in uw woning blazen. Vervang daarom de zak als hij naar schatting voor rond de 80 procent vol zit. Daarbij is het fijn om vooraf een voorraadje in huis te hebben, zodat u nooit zonder hoeft te zitten.

Kunt u de goede zak niet vinden voor uw (wat oudere) Philips stofzuiger? Mail of bel gerust met onze klantenservice. Ook voor alle andere vragen staan wij u graag te woord!