Phonesoap smartphone reiniger zwart

Artikelcode: ps11

Phonesoap smartphone reiniger 2.0

– Desinfecteert uw smartphone binnen 3 minuten door middel van UV-licht 

– Telefoon is op te laden tijdens het reinigingsproces 

– Ook geschikt voor het reinigen van Iphone 6(S) en de 6S plus

–  Phonesoap device maakt geen gebruik van chemie, hitte of vocht

– Phonesoap reiniger heeft een accoustiche geluidsversterker zodat u bij nacht gebruik nog steeds uw wekker hoort. 

€ 79,95
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

Smartphones zijn een bron van bacteriën! 

Uit onderzoek is gebleken dat smartphones een perfecte basis bieden om bacteriën lekker snel op te kweken. Dit resulteert in het feit dat een smartphone gemiddeld 18x meer bacteriën bevatten de gemiddeld toiletbril in een openbaar toilet. Het gebruik van openbare toiletten vinden veel mensen vaak vies, ondanks dat deze vaak dagelijks gereinigd worden. Echter hoe vaak reinigt u uw smartphone? 

 

Hoe komt het dat onze smartphones zo vies zijn? 

Gedurende de gehele dag zitten wij met onze handen aan dingen die bacteriologisch zwaar vervuild zijn, u kunt hierbij denken aan geld, deurknoppen, pinautomaten en mensen wie u de handschudt. Misschien heeft u net wel een heerlijke maaltijd met kip bereid en heeft u onvoldoende of niet op de juiste manier uw handen gewassen. Deze bacterien transporteren wij via onze handen naar onze smartphones en tablets. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat 69% van de smartphone bezitters zijn telefoon meeneemt naar het toilet. Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op hoe vies onze smartphone is. Daarnaast is onze smartphone vaak lekker warm en word de telefoon vaak bewaard in een broekzak. Deze temperatuur stimuleert de bacterien enorm onze zichzelf nog sneller te vermenigvuldigen. 

 

De oplossing: Reinig uw smartphone met de phonesoap!

Hygienesupply biedt sinds kort een nieuw revolutionair apparaat aan dat door middel van uv-licht uw smartphone binnen enkele minuten desinfecteert terwijl uw telefoon oplaadt. Uiteraard moet dit proces net als met u handen regelmatig herhaalt worden om dit effectief te laten zijn. De phonesoap 2.0 reinigt uw smartphone door het produceren van een speciale golflengte van licht en penetreert door de cel wanden van de bacteriën en virussen om op deze wijze het DNA ervan te beschadigen. Op het moment dat het DNA aangetast is sterven de bacteriën en virussen af. Bent u benieuwd naar het resultaat?

 

Hoe werkt de phonesoap?

Bent u benieuwd naar de werking van de phonesoap smartphone reiniger ? Bekijk hieronder het youtube filmpje om zelf te zien het eenvoudig het reinigingsprocess in zijn werk gaat. 

 

 

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?