RVS handdesinfectie zuil (elleboog bediening)

Artikelcode: 124784
-10%

handdesinfectie zuil van hoogwaardig RVS.

€ 299,00€ 269,10
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

RVS handdesinfectie zuil (elleboog bediening)Handdesinfectie zuil RVS

Deze multifuntionele handdesinfectie zuil met elleboog bediening is geproduceerd van hoogwaardig RVS. En daardoor dus goed geschikt voor het gebruik in ruimten waar hygiene van groot belang is. Door de elleboog bediening is het gebruik ook zeer hygienisch (men hoeft er immers niet zijn handen aan te zitten) 

Een bijkomend voordeel is de opvang bak mocht de gebruiker knoeien of de dispenser lekken dan valt het product netjes in de opvangbak waarna het desinfectiemiddel netjes een flacon inloopt. Dit is een groot voordeel t.o.v. andere dispensers die dit niet hebben dit voorkomt namelijk vlekken op de vloer. 

De desinfectiezuil is uitgerust met een liter flacon. Dit betekent dat u ieder gewenst middel kunt gebruiken in deze dispenser. 

Desinfectiepaal ook in te klappen

Het kan natuurlijk zijn dat de desinfectiepaal niet altijd op dezelfde locatie (denk aan stands op een beurs) moet staan. Vaak zijn desinfectiezuilen lastig te vervoeren vanwege hun omvangen. Echter bij de Elpress desinfectiezuil is dit probleem opgelost. Deze desinfectiezuil is eenvoudig dubbel te klappen waardoor hij weinig ruimte inneemt en makkelijk te vervoeren is. 

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?