SIEMENS STOFZUIGERZAK ONLINE BESTELLEN

Stofzuigerzakken van Siemens lekker voordelig kopen? Uw Siemens is een goede stofzuiger en de bijbehorende Siemens stofzakken type G, de P of de PowerProtect en andere zakken die de fabrikant u aanraadt, vindt u allemaal in het assortiment van deze online winkel voor alles dat met stofzuigers te maken heeft. Want naast alle types stofzakken kunt u hier immers ook Siemens stofzuiger onderdelen kopen. Onverwoestbare topkwaliteit van het Duitse merk dat al meer dan anderhalve eeuw staat voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid.

Heeft u een Siemens stofzuiger maar wilt u een niet al te hoge prijs betalen voor de bijpassende Siemens stofzuigerzak? In dat geval hebben wij namelijk ook nog aantrekkelijk geprijsde varianten die volgens hetzelfde patent gemaakt zijn, maar dan zonder het logo van Siemens. U heeft in dat geval de gegarandeerde hoge kwaliteit, maar houdt simpelweg geld over na zo’n aankoop. En zeker voor bedrijven of grote organisaties kan dat een mooie besparing zijn op de kosten van schoonmaak.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle siemens stofzuigerzakken

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

SIEMENS STOFZAK SNEL EN VOORDELIG ONLINE KOPEN IN ONZE WEBSHOP

Steeds meer mensen of bedrijven kiezen voor online stofzuigerzakken bestellen. Lekker snel en goedkoper dan supermarkten, Blokker, de Mediamarkt of de Handyman. Verder is het natuurlijk ook zo dat stofzuigen met een zak die voor meer dan negentig procent gevuld is niet echt werkt. Dus als u wil dat de postbode ze morgen al komt brengen, bestel dan vandaag al en u kunt er weer op volle kracht tegenaan. Controleer even onderop uw apparaat wat het typenummer is en selecteer dan de juiste stofzak van Bosch Siemens. Vaak staat dit op een stickertje en soms wordt het typenummer voorafgegaan door de afkorting ‘Mod’. We noemen overigens de dubbele naam Bosch Siemens omdat de beide Duitse giganten voor consumentenelektronica samenwerken op het gebied van stofzuigerzakken. Veel zakken zijn overigens ook passend voor merken die wat minder bekend zijn op de markt van stofzugers, zoals Panasonic, Krupps, Hotpoint en Privileg.

VIND HIER ALLE GANGBARE TYPES VAN SIEMENS STOFZUIGERZAKKEN

Voor elke courante stofzak voor Siemens (en ook Bosch) hebben wij de perfect fit stofzak in ons assortiment. In het overzicht hieronder staan de meest verkochte types:

– Siemens PowerProtect G All
– Siemens Fleece type G All
– Siemens G All XXL Pack
– Siemens E/F/D 5
– Siemens H
– G All plus

De bovengenoemde stofzuigrzakken zijn geschikt voor eigentijdse stofzuigers als deze types van Siemens:

– VSZ3 Multi
– VSO6A110
– VSQ5X1230 Q5.0 extreme Silence Power
– VSZA212
– VSZ5331
– VSZ7330
– VSZ7A400
– Z5.0 VSZ5300

Hoe kunt u Siemens stofzuigerzakken bestellen bij onze webshop?

In ieder pakje van onze stofzuigerzakken zitten 4, 5 of 10 exemplaren. De prijs per stuk kunt u telkens aflezen op elke bestelpagina van een stofzuigerzak. Dat is natuurlijk lekker makkelijk bij het vergelijken van alle prijzen! Als u klikt op de foto van een stofzuigerzak, kunt u zien voor welk type Siemens hij bestemd is. Links op de bestelpagina kan u kiezen om zakken te bekijken op één scherm van 4, 8 of 16 afbeeldingen van onze verschillende stofzuigerzakken. Rechts boven kunt u filteren op stofzuigermerk of op de prijs van laag naar hoog. Zoals u ziet maken we de keuze voor het online kopen van Siemens stofzakken zo eenvoudig mogelijk!

KIES TUSSEN PAPIEREN OF MICROVEZEL STOFZUIGERZAKKEN VAN SIEMENS

Zowel in de categorie papieren stofzakken als de nieuwe generatie microvezel Siemens  stofzuigerzakken treft u in deze webwinkel een diversiteit aan mogelijkheden. De microvezel variant heeft net als microvezel schoonmaakdoekjes uitstekende vuilaantrekkende  eigenschappen. Door de vezelsamenstelling van polyamide en polyester blijft het opgezogen vuil en stof gemakkelijker hechten aan de stofzakwand en kan het onmogelijk de zak verlaten, bijvoorbeeld nadat u deze verwijdert uit uw apparaat.

Andere voordelen van de nieuwe generatie stofzakken zijn:

  1. Doordat de microvezel zak wel twee maal zo veel stof kan vasthouden, is er veel minder blaasuitstoot, waardoor u een veel betere hygiëne heeft in uw bedrijf of organisatie.
  2. Ook zijn de microvezel of ook wel genaamd microfiber stofzakken sterker, scheuren dus minder snel en hebben een langere levensduur dan de exemplaren van papier, terwijl de zuigkracht even goed is.
  3. Soms zal u bij papieren zakken wel eens een onaangenaam stoffig luchtje merken na afloop van het zuigen, maar dat is bij microvezel niet meer aan de orde.
  4. De microvezelzakken kunnen beter stof, huisstofmijt of schimmels filteren dan de papier-versie, dus er wordt minder stof terug in de ruimte geblazen. De uitstoot van stof neemt hierdoor enorm af. Daardoor zijn deze zakken ideaal om te gebruiken bij aandoeningen aan de luchtwegen, bijvoorbeeld bij astma of een stofallergie.
  5. In tegenstelling tot de papieren zak zijn ze vochtbestendig, wat handig is als u binnenshuis met een mengsel van vocht en vuil te maken heeft.

HOE VAAK DE STOFZAK VAN UW SIEMENS STOFZUIGER VERVANGEN?

Het is af te raden om net zo lang te wachten totdat de stofzak bijna helemaal vol zit. Veel mensen realiseren zich niet dat dit slecht is voor de interne techniek en de zuigkracht daardoor sterk vermindert. Daarnaast kan uitstel het vervangen van de stofzak leiden tot nare luchtjes uit een stofzuiger. Dit geldt vooral als er etensresten in de zak zitten. Deze kunnen na het opzuigen gaan rotten, waardoor er een onaangenaam luchtje uit de stofzuiger komt, vooral als u net het apparaat heeft aangezet. Dit kan zelfs ziektes en schimmels verspreiden. Vervang de Siemens stofzak daarom als hij nog onder de 80 procent gevuld zit. Daarbij is het natuurlijk ook altijd fijn om merkloze of echte Siemens stofzuigerzakken op voorraad te hebben, zodat u nooit zonder zit.

Kunt u de goede stofzak niet vinden voor uw Siemens stofzuiger? neemd an contct op met onze klantenservice. Ook voor alle andere vragen staan wij u graag te woord.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN SIEMENS STOFZUIGERZAKKEN ONLINE KOPEN BIJ ONZE WEBWINKEL?

  1. Voor 14.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.
  2. Bedenk dat u vanaf een bestelling vanaf 35 euro geen verzendkosten hoeft te betalen!
  3. U kunt bij ons altijd veilig shoppen en veilig afrekenen.
  4. De bestellingen zijn altijd elk 4, 5 of 10 zakken. Ze passen dus altijd door een brievenbus en u hoeft dus niet aanwezig te zijn bij de levering.
  5. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Als u zich hiervoor aanmeldt, ontvangt u 10 % korting op de volgende bestelling.