KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Gevouwen Handdoek Dispenser Intergevouwen 9962 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 9962
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Beschrijving

KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Gevouwen Handdoek Dispenser Intergevouwen 9962 Wit – Kimberly Clark

Handdoekdispensers met vel-voor-vel uitgifte van papieren handdoeken uit een afgestemd assortiment washroom dispensers, die de hygiëne bevorderen, comfort en welzijn verbeteren en helpen om de kosten te beheersen. Ideaal voor: uitgifte van dubbele intergevouwen handdoeken, zonder de behoefte te raken de dispenser; bevordert hogere hygiënenormen en draagt bij tot vermindering van verontreiniging en de verspreiding van bacteriën; houdt kosten laag in drukbezochte omgeving, met weinig onderhoud. Verkrijgbaar als: snel te vullen dispenser in afgeronde design, witte hoogglans, gemakkelijk te reinigen, zonder stof of vuil ophoping, kijkvenster om te zien wanneer bijvullen nodig is), afsluitbaar met sleutel of drukknop.

Verpakking: 1 Dispenser

Werkt met de volgende handdoeken:

Bijkomende informatie

EAN

5033848010394

Merk Kimberly-Clark
Hulp nodig?