5x Vikan Microvezeldoek Lustre 691518

Artikelcode: 691518

Alle Vikan oplossingen zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

Dit artikel bestaat uit: 1 pak van 5 microvezeldoeken

Clear
€ 3,60
Op voorraad
 
Please select an option
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

Hoogwaardige Vikan glasdoek voor het streeploos reinigen van ramen, spiegels en harde glanzende of gepolijste oppervlakken. Oppervlak vooraf licht besproeien voor een optimaal resultaat. Deze microvezeldoek onderscheidt zich mede door de belangrijke certificaten zoals het Ökotex certificaat en het Swan label.

Vikan Microvezeldoek LUSTRE
gespleten microvezel < 0,3 dtex ACTEX®
400 x 400 mm, grijs(zwart), rood en blauw.

Dit artikel bestaat uit: 1 pak van 5 microvezeldoeken

Additional information

Brand Vikan
Kleur

Blauw, Rood, Zwart

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?