Vikan veger met schuine vezels 26cm 3105

Artikelcode: 3105

Alle Vikan oplossingen zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

Clear
€ 16,40
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Please select an option
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

Vikan veger met schuine vezels 26cm 3105

Deze Vikan veger met rechte nek is voorzien van vezels met twee verschillende diameters. Dit maakt het makkelijker om zowel droog als nat vuil op te vegen en zorgt voor een gelijkmatiger resultaat. Dankzij de schuine vezels kun je als gebruiker in een ergonomische houding blijven staan. Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld een Vikan stofblik.

Eigenschappen:

  • Materiaal: polypropyleen, polyester, rvs
  • Afmeting: 260 x 150 x 180 mm
  • Beschikbare Kleuren: blauw, groen, rood, wit, geel
  • Medium vezels

Additional information

Brand Vikan
Kleur

Groen, Blauw, Rood, Wit, Geel

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?