HERWESAN UV 50+ LOTION (watervast)

Artikelcode: 102231

Beschermende crème speciaal bescherming tegen uv & uv-c

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Beschrijving

HERWESAN UV 50+ LOTION (watervast)

HERWESAN UV 50+ LOTION is een witte, goed opneembare, waterdichte spray-emulsie voor zonbescherming met een zeer effectieve breedband stralingsfilter. Siliconenvrij. SPF 50+

HERWESAN UV 50+ LOTION kan met de verpakking op zijn kop worden gebruikt en kan daarom ook comfortabel worden gebruikt op moeilijk toegankelijke lichaamsdelen. Het geeft een aangenaam, nauwelijks vettig gevoel op de huid en is bijzonder gemakkelijk uit te smeren. Dit betekent dat het ook zonder problemen op harige delen van het lichaam kan worden gebruikt. HERWESAN UV 50+ LOTION bevat een zeer effectief complex van organische lichtbeschermingsfilters en beschermt zo de huid effectief tegen schadelijke UV-stralen (UVA-bescherming volgens EU-aanbevelingen)

HERWESAN UV 50+ LOTION is bewezen waterdicht (volgens de COLIPA-methode). Glycerine en vitamine E zorgen voor een hydraterende en voedende werking..

-Watervaste zonbeschermingscrème, gemakkelijk uit te smeren en snel in te trekken.
-Met cosmetische oliën en sheaboter als verzorgingscomponent
-Zeer hoge bescherming tegen de zon (UVB SPF 50+)
-Bevat hydraterende glycerine en vitamine E
-Zonder alcohol

Toepassingsgebied HERWESAN UV 50+ LOTION (watervast)

HERWESAN UV 50+ LOTION is speciaal ontwikkeld voor alle mensen die op het werk aan sterk zonlicht worden blootgesteld, b.v. B. in de land-, tuin- en bosbouw, in de bouw of in de scheepvaart. In uw vrije tijd moet HERWESAN UV 50+ LOTION bijvoorbeeld voor alle buitenactiviteiten worden gebruikt..

Bijkomende informatie

EAN

4038288106332

Merk Herwe
Hulp nodig?