Keukenkranen met spoeldouches

Keukenkranen met spoeldouches

Niets is vervelender dan het voorschotelen van maaltijden aan uw klanten op een bord met etensresten. Naast het feit dat het er niet lekker uitziet, is het ook zeker niet hygiënisch. Om te voorkomen dat uw servies, glazen en bestek niet schoon uit uw professionele vaatwasser komen, maakt u gebruik van speciale keukenkranen met spoeldouches. Voor u de vaat in de machine zet, spoelt u de etensresten er gemakkelijk af. Hoe makkelijk kan het zijn!

Een kraan met voorspoeldouche in uw keuken

Een voorspoeldouche is onmisbaar in uw bedrijfskeuken. Het is de ideale manier om de vuile vaat voor te spoelen voordat u deze in uw horeca vaatwasser zet. Zo voorkomt u dat etensresten de leidingen en sproeiarmen gaan verstoppen en uw vaat nog steeds vies is wanneer het programma is afgelopen. Binnen de horeca gelden namelijk diverse regels waaraan u moet voldoen: denk aan de HACCP richtlijnen. Uw bedrijfskeuken moet hygiënisch schoon zijn om zaken als kruisbesmetting te voorkomen. Lees voor meer tips ons blog over keukenhygiëne.

 

Filteren
Sorteren op
Alle spoeldouches

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

De voordelen van spoeldouches

– De flexibele slang maakt dat u eenvoudig kunt spoelen op de meest lastige plekjes.

– De spoeldouche is uittrekbaar, waardoor u uw werkplek niet onnodig nat sproeit.

– Door een waterontharder toe te voegen, heeft u minder last van kalk in het water.

– Een spoeldouche maakt het makkelijker om uw vaat blinkend schoon weer uit de vaatwasser te halen.

Een keukenkraan met spoeldouche kopen bij Hygienesupply

Op onze website vindt u drie soorten spoeldouches van het merk Valinn. Een kleine variant, een groter model en een spoeldouche met kraan. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijfskeuken en de hoeveelheid afwas die u dagelijks heeft, bestelt u de keukenkraan met spoeldouche welke het beste bij u past. Om de afwasplek binnen uw organisatie nog beter en hygiënischer te maken, bestelt u eenvoudig een voorlader vaatwasser of doorschuif vaatwasser. Speciaal voor de grote vaat zoals pannen, keukengereedschap en snijplanken, bestelt u bij ons een professionele pannenwasser