Karcher NT 27/1 Adv Waterstofzuiger

Artikelcode: 1.428-520.0

Het grote patronenfilter zorgt voor een constant hoge zuigcapaciteit van het apparaat. De mechanische vlotteruitschakeling onderbreekt de luchtstroom op een betrouwbare manier bij het bereiken van het maximale vulniveau.

Beschikbaar via nabestelling

€ 268,00
Niet op voorraad
Levertijd: 3-6 werkdagen
Waarom Hygienesupply
 • Gratis verzending vanaf € 150,-

 • Altijd snelle levering

 • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Karcher NT 27/1 Adv Waterstofzuiger 1.428-520.0

De NT 27/1 Advanced is een krachtige stof-/waterzuiger voor professionele gebruikers. Dit apparaat is uiterst compact en wordt standaard geleverd met een aantal nuttige toebehoren.

De NT 27/1 Advanced is een compacte, bijzonder wendbare en gebruiksvriendelijke stof-/waterzuiger voor veelzijdige commerciële toepassingen. Zijn krachtige ventilator biedt een enorme zuigkracht. Het apparaat is uitgerust met een groot patroonfilter. De mechanische vlotteruitschakeling onderbreekt de luchtstroom wanneer het maximale vulniveau van het reservoir bereikt wordt om overlopen te voorkomen. Met het handige clipsysteem kan toebehoren snel en eenvoudig worden verwisseld. Vijf lichtlopende zwenkwielen staan garant voor een uitstekende wendbaarheid en hoge stabiliteit. Aan de bovenkant van de ventilatorbehuizing bevindt zich een handig, vlak oppervlak voor voorwerpen. De volledige behuizing bestaat uit slagvaste kunststof. Het apparaat is ook voorzien van houders voor toebehoren en een haak waaraan u de stroomkabel netjes kunt ophangen. Dankzij de ergonomische handgreep kan het apparaat eenvoudig en gemakkelijk worden vervoerd, met inbegrip van alle toebehoren. De NT 27/1 Advanced beschikt over een stootbescherming rondom het apparaat, die niet alleen het apparaat, maar ook wanden, machines en meubels tegen beschadigingen beschermt.

Patroonfilter met vlotter:
Het grote patronenfilter zorgt voor een constant hoge zuigcapaciteit van het apparaat. De mechanische vlotteruitschakeling onderbreekt de luchtstroom op een betrouwbare manier bij het bereiken van het maximale vulniveau.
Stevige metalen sluitingen:
De bijzonder robuuste metalen sluitingen sluiten nu nog betrouwbaarder.
Robuuste bumper:
De bumper rondom beschermt niet alleen het apparaat, maar ook de muren, machines en andere voorwerpen tegen beschadigingen.

Hoe is de Karcher NT 27/1 Adv Waterstofzuiger uitgevoerd?

 1. Zuigslang, 2.5 m, met bocht
 2. Zuigbuis, 2 Stuk(s), 0.5 m, Metaal
 3. Filterzak, 1 Stuk(s), Papier
 4. Zuigmond voor natte/droge vloeren, 400 mm
 5. Spleetmondstuk
 6. Patroonfilter
 7. Patroonfilter, Papier
 8. Stootrand rondom
 9. Beschermingsklasse, II

Technische gegevens van de Karcher NT 27/1 Adv Waterstofzuiger

huidig ​​type (V/Hz)  220 – 240 / 50 – 60
Luchtverplaatsing (l/s)  67
Vacuüm (mbar/kPa)  200 / 20
Containerinhoud (l)  27
Materiaal reservoir Kunststof
opnamevermogen (W)  max. 1380
Standaard nominale diameter: ID 35
Kabellengte (m)  7,5
geluidsdruk niveau (dB(A))  72
Gewicht zonder accessoires (kg)  7,5
Gewicht inclusief verpakking (kg)  9
Afmetingen (L × B × H) (mm)  420 x 420 x 525
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?