Stofzuigerzakken AEG VX7

Artikelcode: 42073-vx7

Deze stofzuigerzakken wordt geleverd per 10 stuks.

€ 12,50
Op voorraad
 
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

Stofzuigerzakken voor de AEG VX7 stofzuigermodellen

De AEG VX7 stofzuigers is een van de meeste verkochte stofzuigers in Nederland. De VX7 is energiezuinig, levert erg goede prestaties op harde vloeren en ook op zachte ondergronden is het één van de betere stofzuigers. Heb je een stofallergie? Deze stofzuiger heeft een HEPA 13-filter dat 99,95% van de stofdeeltjes filtert en is daardoor erg geschikt voor mensen met een stofallergie. Heb je ook huisdieren? Het opzuigen van honden- en kattenharen is geen probleem voor de AEG VX7 dankzij de speciale turboborstel. Het gewicht van 4,43 kg is voor een stofzuiger erg licht. Hij beweegt daardoor soepel en je tilt hem makkelijk op. De AEG VX7-2-CR-A heeft een snoerlengte van 9 m, prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping. Klaar met stofzuigen? Parkeer de stofzuiger eenvoudig horizontaal of verticaal.

Stofzuigerzakken voor de AEG VX7

Stofzuigersupply heeft merkloze stofzuigerzakken die geschikt zijn voor de AEG VX7. Het voordeel hiervan is dat deze merkloze stofzuigerzakken een stuk goedkoper zijn dat de originele stofzuigerzakken, terwijl de kwaliteit van hetzelfde niveau is. Waarom teveel betalen als het ook goedkoper kan?

Daarnaast kunt u de stofzuigerzak iets sneller vervangen, waardoor de zuigkracht van de stofzuiger optimaal blijft en het stofzuigen een stuk sneller en gemakkelijker is.

Deze stofzuigerzakken zijn geschikt voor de volgende AEX VX7 modellen:

  • AEG VX7-2-CR-A Animal Edition
  • AEG VX7-2-DB
  • AEG VX7-2-EBP
  • AEG VX7-2-EB-C
  • AEG VX7-2-ECO

Additional information

Brand AEG
EAN

8717774542743

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?